25.10.10

I Jornadas Nacionales de Poesía Infantil y Juvenil: Cocentaina; 12, 13 y 14 Noviembre 2010


Ja sabeu que des del blog fa uns anys que anem enlairant els versos entre els xiquets, joves i adults, però ara tenim l'oportunitat de donar un pas més enllà i conèixer-se personalment. La Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina junt al Ministeri de Cultura i la seua Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques, (a qui agraïm públicament el seu interés per a que es realitzen aquestes jornades i la seua directa, inestimable i amable comunicació, per tal de fomentar la poeia infantil i juvenil) la Universitat d'Alacant i el CEFIRE d'Alcoi organitzen:

I Jornadas Nacionales de Poesía Infantil y Juvenil / 
I Jornades Nacionals de Poesia Infantil i Juvenil

Quin goig poder anunciar-ho! Les jornades es celebren a Cocentaina (Alacant) el dies 12, 13 i 14 de novembre al Centre cultural "El Teular" -cap de setmana, per a que pogau assistir- i ja està oberta la matriculació. Ho podeu fer de dues maneres:

-Per a professors, per mig del CEFIRE d'Alcoi. Es gratuït. La assistència es certificarà com a 20 hores lectives per tal que us serveixca per al currículum professional. Si sou professors -en pràctiques o en actiu- us recomanem aquesta modalitat de matriculació. Podeu fer-ho directament punxant ací.

-Per a estudiants, bibliotecàris, escriptors, pares, editors, llibreters, etc..., per mig de la Universitat d'Alacant. En aquest cas cal pagar un abonament de 30 euros per tal de certificar l'assistència, bé com a 20 hores lectives, bé com a dos crèdits universitaris. Podeu fer-ho dirèctament punxant ací.

El plantell de ponents és impressionat: Juan Carlos Mestre, Miquel Desclot, Ramón Llorens, Mariano Coronas, José Rovira Collado, Pedro Villar, Anna Ballester, Glòria Bordons, Vicent Camps i M. Dolores Insa; a més, participació i col·laboració de les editorials Pintar-Pintar, Factoría K de Libros, Tàndem, Bromera... 

Podeu consultar la programació:


Hi ha ponències i tallers, a més d'altres activitats que ben cert us agradaran i complementaran les jornades. S'ho passarem molt bé i segur que després podem ficar en pràctica totes les idees i activitats de les que hem gaudit.

A què espereu? Inscriviu-se! Ens agradaria que no sols assistirà la gent del voltant, sino que vinguereu tots i totes les interessades en aquest màgic món de la paraula i la poesia, estigueu on estigueu. No s'ho podeu perdre! Per a qualsevol dubte i/o informació podeu enviar un correu electrònic a bibliodolores@gmail.com o trucar per telèfon a la BPM de Cocentaina: 965590869.